Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Βρέ πως αλλάζουν οι καιροί!!!

Το είδαμε κι αυτό.
Η Olympic Air  αναδείχθηκε "Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς 2010/2011", κερδίζοντας ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό που οργανώνει ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιριών (131 εταιρίες).
Για την βράβευση της Olympic Air, χρησιμοποιήθηκαν κριτήρια όπως η δυναμική ανάπτυξη της εταιρίας, η διαφημιστική στρατηγική, η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, η ποιότητα των υπηρεσιών, η ακρίβεια στις πτήσεις, καθώς και οι επιχειρηματικές επιλογές με σκοπό την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και της προβολής τους.
Το μήνυμα που παίρνω εγώ από αυτήν την είδηση είναι ότι η Ολυμπιακή διέθετε τη δυναμική που οι πολιτικές ηγεσίες δεν κατόρθωσαν ποτέ να αξιοποιήσουν. Αντίθετα καταφέρανε να την έχουν να χρεώνεται 1 εκατ. ευρώ την ημέρα και να παραπαίει στα μάτια μας. Το μόνο που ενδιέφερε χρόνια ολόκληρα ήταν να πέφτει ο παχυλός μισθός και ας ερχόταν από το υστέρημα του Ελληνικού λαού και όχι από τα κέρδη της εταιρείας.
Μάλιστα τώρα τελευταία ένας φίλος μου είπε ότι συγγενής του που δούλευε στην Ολυμπιακή εδώ και ένα χρόνο (μετά την ιδιωτικοποίηση) δεν έχει αντικείμενο εργασίας γιατί περιμένει να έρθει κάποια μετάταξη σε άλλη υπηρεσία του δημοσίου. Αποτέλεσμα πληρώνετε κάθε μήνα από το δημόσιο χωρίς να πηγαίνει στην δουλειά. Και επειδή πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι έψαξε και βρήκε σε ποιό τμήμα ποιάς υπηρεσίας είναι λούφα και δήλωσε εκεί για την μετάταξη του.
Δεν θα ξεχάσω το σλόγκαν του Χάρυ Κλύν ''Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και η Ολυμπιακή ποτέ δεν πετάει ναούμ!!''
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!!!!!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου