Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)

Με αυτήν την ανάρτηση ίσως να κατηγορηθώ για φιλοΛιακοπουλολαικός η για το ότι περιμενω τα ελοχίμ για να λυσω τα προβλήματα μου η για κατι τετοιο τελος παντων.
Τι εννοώ:
Όσο και να το αρνούνται οι «αρμόδιοι», οι αεροψεκασμοί της ατμόσφαιρας συμβαίνουν πραγματικά! Και, μάλιστα, η άρνηση των Αρχών σε όλο τον πλανήτη να παραδεχτούν την πραγματικότητα τους, οδηγεί στο εφιαλτικό συμπέρασμα ότι συμβαίνουν για... κακό!
Έχεις τις αμφιβολίες σου για τα παραπάνω: Δές το βίντεο.

Οι φυσιολογικοί κρύσταλλοι πάγου (contrail) που σχηματίζονται στον ουρανό από τα σμβατικά αεροπλάνα, διαλύονται φυσικά μετά από ελάχιστο χρόνο και έχουν μήκος μερικές φορές αυτό του αεροσκάφους..
Οι γραμμές που παραμένουν για ώρες στον ουρανό και δεν διαλύονται, αλλά απλώνονται μετατρέποντας το φυσιολογικό γαλάζιο χρώμα του ουρανού σε ένα αρρωστημένο γκρι είναι τα επικίνδυνα και τοξικά chemtrail, στα οποία αναφερόμαστε..
Εχει βρεθεί ότι το κύριο συστατικό αυτών των χημικών ψεκασμών είναι νανοσωματίδια αλουμινίου (έχει συνδεθεί με πλήθος παθήσεων, από αλτσχάιμερ έως καρδιακά προβλήματα), μαζί με βάριο (ελαφρώς ραδιενεργό) και στρόντιο (προκαλεί στειρότητα)..
αυτά τα σωματίδια μεταφέρονται με τον άέρα και τη βροχή και εναποτίθενται στο έδαφος μολύνοντας πόσιμα ύδατα, ανθρώπους και φυτείες... σε μετρήσεις στις ΗΠΑ οι ποσότητες αλουμινίου που βρέθηκαν σε ύδατα που θεωρούνταν πόσιμα υπερβαίνουν έως και κατά 50.000 φορές τα φυσιολογικά επίπεδα.. σε μετρήσεις στα ίδια ύδατα προ 5ετίας δεν είχε ανιχνευθεί καθόλου αλουμίνιο.
Το αλουμίνιο έχει χρόνο ημιζωής μερικές δεκαετίες, με αποτέλεσμα να σωρεύεται προσθετικά στο έδαφος.
Στην Ελλάδα μετρήσεις έχουν γίνει και από τον Δημόκριτο, επιβεβαιώνοντας τις αυξημένες πσότητες σωματιδίων αλουμινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου