Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ.(ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΣΥ)

Τον Max Keiser τον έχουμε μάθει πλέον σχεδόν όλοι μας απο τον ευθύ λόγο του σχετικά με τα δεινά που προκαλεί το ΔΝΤ και το σχέδιο δρομολόγησης της Ελλάδας στον θάνατο.Μπορείς εάν θέλεις να ρίξεις μια ματιά στο βίντεο http://tsuknida.blogspot.com/2010/05/blog-post_8955.html για να πάρεις κάποια γεύση από τα λεγόμενα του.
Ο Max Keiser λοιπόν παραχώρησε μία συνέντευξη, στη δημοσιογράφο Έλεν Σκόπις στο Athens Intl Radio στις 23 Απριλίου 2010, στην οποία εξηγεί επακριβώς το τι συνέβαινε εκείνη την στιγμή στην  Ελλάδα, αλλά και τι πρόκειται να συμβεί από τα σχέδια των συνεργατών του ΔΝΤ και την οικονομική υποδούλωση της χώρας.
Σε αυτήν την συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων.
Δημοσιογράφος: Εν τω μεταξύ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεδριάζουν στην Αθήνα για να απεργαστούν τους όρους αυτού του πακέτου βοήθειας. Τι μπορεί να περιμένει ο ελληνικός λαός;
Max Keiser: Δεινά.
Δημοσιογράφος: Μπορείς να γίνεις πιο σαφής;
Max Keiser: Οι Έλληνες θα χάσουν τον έλεγχο των κερδοφόρων στοιχείων ενεργητικού της χώρας. Ήδη έχουν χάσει τον έλεγχο των τελών αεροδρομίων και των λαχειοφόρων αγορών. Στο μέλλον θα χάσουν τον έλεγχο των λιμανιών και των πόρων που θα επενδύονταν στην τουριστική δραστηριότητα. Όλα αυτά τα χρήματα θα καταλήξουν σε τράπεζες της Wall Street. Ουσιαστικά οι Έλληνες θα πουλήσουν την αγελάδα και στη συνέχεια θα αρχίσουν να αγοράζουν το γάλα της. Αυτό είναι που η Wall Street αποκαλεί «στρατηγική»: να καταφέρνουν μια χώρα να τους πουλήσει την αγελάδα της και έπειτα να την αναγκάζουν να αγοράζει το γάλα της. Η Wall Street θέλει και αναγκάζει τους Έλληνες να της πουλήσουν τα «πετράδια του στέμματος» της ελληνικής οικονομίας, για να τους αναγκάσει αργότερα να τα αγοράσουν σε πολύ υψηλότερη τιμή. Θα σου πω ακριβώς τι πρόκειται να γίνει. Σε πέντε χρόνια θα δείτε το ισχυρότερο 1/10 του 1% του πληθυσμού της Ελλάδας να ελέγχει το 99% του πλούτου της χώρας. Το ασθενέστερο 99% + του πληθυσμού θα ζει μέσα στην απόλυτη φτώχεια. Κάπως σαν την Σαουδική Αραβία.

Και ερχόμαστε στο 2011 και ακούμε πλέον για ξεπούλημα της Ελληνικής περιουσίας αντί 50δις και όλοι μας καθόμαστε και υπολογίζουμε το που θα βρεθούμε σε 2-3 χρόνια σαν κράτος που πλέον δεν θα έχει τίποτα στην ιδιοκτησία του άρα δεν θα έχει και έσοδα στα ταμεία του.
Όλοι μας έχουμε πλέον καταλάβει ότι το παιχνίδι είχε στηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες με έναν και μόνο σκοπό την εξαθίωση των πολιτών για να ασχολούνται πλέον με τα τεράστια προβλήματα που τους προέκυψαν κυρίως στα εισοδήματα και στην υγεία (ανεργία, μείωση εισοδημάτων, άθλια ιατρικοφαρμακευτική περίθαλψη) και κατόπιν την αρπαγή της Ελληνικής περιουσίας σαν μόνη λύση για να πάρουμε ανάσα από τα δεινά που μας ταλαιπωρούν. Και εάν κάποιοι ενημερώνονται απο την tv και ακούν τους δημοσιογράφους να λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί δημόσια περιουσία αξίας 50δις επειδή δεν μπορεί να γίνει αυτό και μπλα..μπλα..μπλα.. ας δούμε τι έχει η Ελλάδα σαν περιουσία που μπορεί να οφελήσει κάποιον τρίτο, χωρίς να υπολογίσουμε τον ανεκμετάλευτο εως αυτήν την στιγμή πλούτο τον κοιτασμάτων πετρελαίου η αερίου η ουρανίου που είναι σίγουρο ότι υπάρχουν.

TI ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Μαγνήσιο: Ο µαγνησίτης που εξάγει η χώρα µας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

Αλουµίνιο: Εδώ και καιρό η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουµίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουµινίου, µε χιλιάδες εφαρµογές.

Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη ßωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ßωξίτης χρησιµοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.

Σµηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσµο µετά τις Ηνωµένες Πολιτείες στην εξόρυξη σµηκτιτών, οι οποίοι έχουν µεγάλο εύρος εφαρµογών, όπως η διάθεση αποßλήτων, τα φάρµακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Νικέλιο: H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως µε σηµαντικά κοιτάσµατα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότηµα παραγωγής νικελίου, του µεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

Ελιές και ελαιόλαδο Η χώρα μας είναι 3η στην παγκόσµια παραγωγή ελιών κ ελαιολάδου.( 15% της παγκόσµια παραγωγής)

Κρόκος. Η χώρα μας είναι 3η σε παραγωγή κρόκου. (saffron)

Σπαράγγια. Η Ελλάδα είναι 5η σε εξαγωγές σπαραγγιών

Βαμβάκι . Η χώρα μας είναι 7η παγκοσµίως σε εξαγωγές ßαµßακιού (τo 2004 ήµασταν 4η) 11η σε παραγωγή.

Τουρισμός . Η Ελλάδα είναι 14η σε αφίξεις τουριστών. 18,2 εκ

Τυροκομικά. Η χώρα μας είναι 16η σε εξαγωγές τυροκοµικών προϊόντων

Ναυτιλία. Η χώρα μας κατέχει την 1η θέση της παγκόσµιας ναυτιλίας
πηγή: http://leonidasmargaritis.blogspot.com/2011/02/ti.html

Και εμείς σαν χάνοι κοιτάμε και περιμένουμε. Περιμένουμε να δούμε τι από όλα τα παραπάνω, τα οποία μπορούν να δώσουν πλούτο σε αυτόν που τα έχει, θα περάσει στα χέρια λίγων ανθρώπων η ξένων πολυεθνικών.
Για όλα αυτά και όχι μόνο σταματάω να γράφω αυτήν την ανάρτηση και πάω στην πορεία που υπάρχει σήμερα ημέρα γενικής απεργίας. 
Δεν χρειάζεται να είμαι του ΚΚΕ η του ΠΑΜΕ η του Συνασπισμού για να συμετέχω. Ανήκω και ανήκουμε σε μια νέα τάξη που έχει προκύψει όπου δεν έχουμε έργασία, δεν έχουμε ιατροφαρμακευτική περιθαλψη που μας αξίζει, όπου μας ζητάνε να δ'ωσουμε παραπάνω από αυτά που έχουμε, όπου μας παίρνουνε παραπάνω από αυτά που μας δίνουνε.  

3 σχόλια:

  1. "Φωτια και σιδερο στους προσκυνημενους"
    Θ.Κολοκοτρωνης.

    "Πισω εχει η αχλαδα την ουρα"
    Λαικη ρηση.

    "Θα σας γ@μησουμε την μανα που σας γεννησε προδοταρια"
    Πιπερατος.

    ...Και για τους αμερικανοτραφεις ωστε να καταλαβουν τι λεμε...
    "Πισα και πουπουλα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...traigo
    sangre
    de
    la
    tarde
    herida
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    COMPARTIENDO ILUSION
    TSUKNIDA

    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...




    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

    José
    Ramón...

    ΑπάντησηΔιαγραφή