Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Αυτό εννοούν δημοκρατία.

Σίγουρα ακούσατε η είδατε την είδηση ότι οι πολιτικές ομάδες των Σοσιαλδημοκρατών και των Φιλελεύθερων διοργάνωσαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από κοινού εκδήλωση για «τα 2,500 + 1 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα» και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ ενάντια στον ελληνικό λαό.
Επίσης θα είδατε ότι η πρωτοβουλία στην παρέμβαση της άνοιξε πανώ που ανέγραφε στα αγγλικά: «Βάρβαροι της EE και του ΔΝΤ ακούστε το καλά, οι λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται ξανά».Μέλος τις πρωτοβουλίας πήρε τον λόγο και μίλησε..... αλλά..........
Σε όλη την διάρκεια της ομιλίας - παρέμβασης ακουγόταν από την κα Μπατζελή ένα συνεχές και ειρωνικό ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ.....EIΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ...
Το αποκορύφωμα είναι οτι όταν ο ομιλητής τελειώνει τον λόγο-παρέμβαση η κα Μπατζελή, που με τα παραπάνω ειρωνικά σχόλια προσπαθούσε να τον διακόψει, του λέει.
-Κάτσε τώρα να δεις και το film για την ιστορία. Εμείς δημοκρατικά σε ακούσαμε.(;;;) 3:12''
Aυτή είναι η δημοκρατία σας. Ειναι όμως μόνο δικιά σας γιατί σίγουρα ο υπόλοιπος κόσμος εννοεί κάτι διαφορετικό με αυτήν την λέξη.

Πηγή βίντεο: http://solidarity-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου