Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Εάν αυτό δεν είναι κλίκα τότε τι είναι;

 Διάβασα στο διαδίκτυο:

''Με μία καθαρά συντεχνιακή απόφαση οι ‘Ελληνες Βουλευτές αποφάσισαν να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη βουλευτική ασυλία της κας Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της επιχειρηματίας  Π. Συγγελίδης.''

Η μήνυση είχε κατατεθεί από τον κο Συγγελίδη (γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία) στην κα.Αποστολάκη επειδή μετά από το διαζύγιό τους  δεν του επέτρεπε να βλέπει το παιδί του όπως είχε συμφωνηθεί.
Το θέμα σίγουρα είναι αυστηρώς προσωπικό και η κα.Αποστολάκη προφανώς δεν διώκεται για πολιτικούς λόγους η πεποιθήσεις αλλά για προσωπική της υπόθεση.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο που απευθύνθηκε ο κος Συγγελίδης τον δικαίωσε και καταδίκασε την Ελλάδα, οπότε η Ελληνική βουλή πρέπει να πληρώσει 12.000 ευρώ στον κ.Συγγελίδη και 7.000 ευρώ δικαστικές δαπάνες.
Και φυσικά σιγά μην το πληρώσουν οι Έλληνες βουλευτές που εξάλου δικιά τους ήταν η απόφαση η οποία καταδικάσθηκε.  ΕΓΩ, ΕΣΥ , ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα τα πληρώσουμε.
Και μην βιαστείτε να πείτε “έλα μορέ σιγά το ποσό”! Δεν είναι το ύψος του ποσού.
Είναι η απίστευτη συντεχνιακή λογική των Εθνοπατέρων μας, που όταν στο Ράδιο Αρβύλα χαρακτηρίστηκαν σαν κλίκα το ε.σ.ρ. έβαλε πρόστιμο στην εκπομπή 50 χιλιάδων ευρώ.
Μα τι ομόνοια που επιτυγχάνουν οι 300 για τα θέματα που τους αγγίζουν!
 Η φράση πάντως ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ έρχεται γάντι.
Για θυμηθείτε τώρα από ποιά μ.μ.ε. ακούσατε την παραπάνω είδηση;!!
Είπαμε. ΟΜΕΡΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου