Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ούνα φάτσα, άλλη ράτσα.

Εχθές αναγγέλθηκαν τα μέτρα λιτότητας από την ιταλική κυβέρνηση.
Η συγκινησιακή φόρτιση της υπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων Έλσα Φορνέρο, την ώρα που περιέγραφε τις θυσίες στις οποίες πρέπει να υποβληθεί η ιταλική κοινωνία και ειδικά οι συνταξιούχοι 
αλλά και το ότι Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να λάβει την αποζημίωση του δηλώνοντας «Είναι καθήκον μου να μην λάβω το μισθό του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών» είναι ενέργειες και κινήσεις που στην Ελλάδα μας ακούγονται εξωπραγματικές.
Στην Ελλάδα οι υπουργοί ενοχοποιούν την κοινωνία και εκεί η υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Έλσα Φορνέρο δηλώνει «Λυπάμαι, οι άνθρωποι που εργάζονται δεν έχουν άλλα χρήματα να δώσουν. Ως αποτέλεσμα αυτού, αυξάνεται το όριο συνταξιοδότησης για τις γυναίκες στα 62 χρόνια και για τους άνδρες στα 65. Επίσης, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σας δίνουμε κάθε χρόνο αυξήσεις στο ύψος του πληθωρισμού" και μετά από λίγο ξεσπάει σε λυγμούς μην μπορώντας να ολοκληρώσει την φράση της που ζητάει θυσίες.
Αμ ο άλλος!!? Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Ιταλίας ο Μάριο Μόντι. Έσπευσε να συμπαρασταθεί στην ιταλίδα υπουργό και να δηλώσει «Δεν θα πω ποτέ στους Ιταλούς: κάντε κάτι επειδή μας το ζητεί η Ευρώπη».
Τι είναι αυτοί ρε!!!
Χαλάνε την πιάτσα. Και κάνανε και κυβέρνηση με 11 υπουργούς σε ένα κράτος εξαπλάσιο σε κατοίκους από εμάς.
Ε δεν τρώγεστε.
Και επειδή σε εμάς ξέρουν από φαΐ διάβασα ότι το newsbomb.gr παρουσιάζει έγγραφο όπου αναφέρετε ότι ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει έως και 2.000,00€ τον μήνα για τα κρουασανάκια που τρώνε οι υπουργοί της Ελλάδας μας στα υπουργικά συμβούλια. Εμ είναι και πενήντα νοματαίοι. Όχι σαν τους άλλους μόνο 11.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου