Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Προσοχή! Μεταλλαγμένα στη διατροφή μας!

Έρευνα της Greenpeace σε τυχαία δειγματοληψία, αποκαλύπτει χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών έως και 90% από τις εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ. Μάλιστα, οι εταιρείες ΟΛΥΜΠΟΣ και ΔΕΛΤΑ αναγράφουν σε συσκευασίες τους, και η ΜΕΒΓΑΛ στην ιστοσελίδα της, ότι το γάλα τους παράγεται χωρίς χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών, ενώ στην πραγματικότητα αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, μάθε πως το κόστος εισαγωγής σόγιας είναι 500 εκατομμύρια  ευρώ κάθε χρόνο, χωρίς να γνωρίζουν οι καταναλωτές πόση από αυτήν είναι μεταλλαγμένη και που καταλήγει.




Απαιτούμε από όλες τις εταιρείες ζωικών προιόντων να εξασφαλίσουν αμέσως καθαρές, μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές.
Πληρώνουμε για να καταναλώνουμε μεταλλαγμένα χωρίς να το ξέρουμε, ούτε να το θέλουμε!

Σημείωση tsuknida.blogspot: α) Πολύ σημαντικό το παραπάνω γι αυτό έγινε και η ανάρτηση στο Blog αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να διευκρινίζετε από την greenpeace εάν έγινε έλεγχος και στις άλλες εταιρείες και δεν βρέθηκε τίποτα η εάν ο έλεγχος αφορούσε μόνο τις εν λόγο εταιρείες γαλακτοκομικών οπότε τελικά δεν μαθαίνουμε ποιές εταιρείες δεν χρησιμοποιούν μεταλλαγμένες τροφές. 
Εάν συμβαίνει το δεύτερο τότε ο κόσμος οδηγείται σε άλλες εταιρείες συνεχίζοντας να μην ξέρει το τι τρώει.
β) Το εάν τελικά μας ωφελεί το αγελαδινό γάλα και τα παράγωγα του το έχουμε αναφέρει παλαιότερα στην ανάρτηση ''η συνωμοσία του γάλακτος'' (http://tsuknida.blogspot.com/2011/04/blog-post_28.html) που συνεχίζεται να βρίσκετε στις πρώτες θέσεις επισκεψημότητας αυτού του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου