Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η εγώ είμαι Αφελής η οι Γερμανοί είναι αφελείς η.....

Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες και διαβάζω στο διαδίκτυο την εξέλιξη που υπάρχει σχετικά με την siemens.
Στα 270 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι έμμεσες και άμεσες συνολικές παροχές του γερμανικού κολοσσού Siemens προς το ελληνικό Δημόσιο, ως προϊόν συμβιβασμού, που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο.
Επίσης, η εταιρία ζήτησε να περιληφθεί στη συμφωνία η δημόσια συγνώμη της προς τον ελληνικό λαό.
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, το σχέδιο θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί.
Η διαπραγμάτευση είχε ως αντικείμενο την αποκατάσταση της τυχόν βλάβης που υπέστη το ελληνικό Δημόσιο και την διευθέτηση των διοικητικών προστίμων, σε σχέση με τις κάθε είδους υποθέσεις, που σχετίζονται με δραστηριότητες διαφθοράς, πληρωμές ή υποσχέσεις πληρωμών προς τρίτους, ή άλλες παράνομες δραστηριότητες από την πλευρά της Siemens έως το έτος 2007 όπως γράφει το inews.gr
Και αναρωτιέμαι ο αφελής μα γιατί μας δίνουν όλα αυτά τα χρήματα και τις παροχές και ακόμη χειρότερα γιατί η κυβέρνηση δέχεται να το συζητήσει και να εγκρίνει την αποδοχή τους;
Αφού αποδεδειγμένα σύμφωνα με τις εξεταστικές και τα λεγόμενα των εθνοπατέρων όλα αυτά τα χρόνια κανένας πολιτικός η μη δεν πήρε ποτέ μίζα από την siemens.
Τι μας τσαμπουνάνε τότε οι Γερμανοί σχετικά με μη ορθή συμπεριφορά και λειτουργία κάποιον στελεχών τους αφού...
στην Ελλάδα όλα λειτουργούσαν νομότυπα.
Εκείνο επίσης που με προβληματίζει είναι ότι στο κείμενο της η siemens ρητώς αναφέρεται ότι το ελληνικό κράτος παραιτείται και από τις απαιτήσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος(!!!!)
Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί. Που το είδαν το ξέπλυμα; Που τις είδαν τις μίζες; Αφού οι εθνοπατέρες μας αποφάνθηκαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και έτσι κανένας δεν πήρε τίποτα από την siemens οπότε δεν τιμωρείται και κανένας.
 Και μην βιαστείτε να πείτε τίποτα για τον Τσουκάτο γιατί σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης δεν τρέχει και τίποτα αφού όπως ο οποιοσδήποτε πασοκτσής θέλει να ενισχύσει το κόμμα έτσι και η siemens έδωσε κάποια χρήματα. 
Αλλά γιατί να δώσει λεφτά στο ΠΑΣΟΚ αυτή η Γερμανική εταιρεία...; Ψηφίζει η SIEMENS ρε παιδιά;

Θα τρελαθώ!! Η εγώ είμαι αφελής η στην siemens δεν ξέρουν τι τους γίνεται η......

Η δήλωση Πάγκαλου σχετικά με το μαύρο χρήμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου