Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Από μπουρδέλο σε μπουρδέλο η κλήση είναι δωρεάν.

Ξεκινώντας να γράψω μου ήρθε στο μυαλό μου το παλιό, αλλά καλό, ανέκδοτο που Έλληνας βρισκόμενος στην Ασία μπήκε σε ένα μπουρδέλο θέλοντας να κάνει ένα επείγον τηλεφώνημα στην Ελλάδα και του είπαν ότι το τηλεφώνημα δεν στοιχίζει τίποτα γιατί η κλήση από μπουρδέλο σε μπουρδέλο είναι δωρεάν,
Την εβδομάδα που μας πέρασε εάν βρισκόταν κάποιος ξένος στην Ελλάδα και προσπαθούσε να ενημερωθεί για τα τεκτενόμενα από το διαδύκτιο και τα μ.μ.ε. τι θα πληροφορούνταν;
Υπάλληλοι του ΙΚΑ είχαν κατακλέψει το ίδρυμα και έκρυβαν τα λεφτά στα σπίτια τους μέσα σε κουτιά pampers.
 Στις αποθήκες του ΙΚΑ σάπιζε ακριβό υγειονομικό υλικό ενώ την ίδια ώρα υπήρχαν ελλείψεις του ίδιου υλικού στα νοσοκομεία και κάποιοι έκαναν παραγγελία τα ίδια ακριβώς υλικά μην γνωρίζοντας, τάχα μου τάχα μου, τα αποθέματα.
Υπάλληλοι από το υπουργείο ανάπτυξης έπαιρναν μίζες από επιχειρηματίες που δικαιούνταν επιδότηση.
 Οι υπουργοί πέρασαν στα μουλωχτά μεγάλες αυξήσεις στους συνεργάτες και στους συμβούλους τους την ίδια στιγμή που μειώνανε τους μισθούς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Σχεδόν 40.000 δικαιούχοι επιδομάτων δεν εμφανίστηκαν ποτέ να απογραφούν. Τυφλοί που παίζανε teken στο playstation και κουτσοί που τρέχανε σαν λαγοί.
Πολεοδομία δέχθηκε καταγγελία για οίκημα του διευθυντή της ίδιας πολεοδομίας. Τον έλεγχο τον κάνει ο ίδιος ο διευθυντής και ''κανονίζει'' για τον εαυτό του βγάζοντας τον ''καθαρό''.
 Και το κερασάκι στην τούρτα η μη έκδοση αποδείξεων σε όλα τα εκλογικά κέντρα του πα.σο.κ. για όσους έδωσαν 2 ευρώ για να ψηφίσουν για πρόεδρο του ''κινήματος'' τον υπουργό οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.


Και όλα αυτά σε 7 ημέρες.  


Η φωτογραφία από http://omonoianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου